Luna de miere in Italia sau Thailanda?

Destinatia lunii de miere poate fi pe cat de interesanta pe atat de complicata. Trebuie sa fie vacanta de neuitat ce are loc o data in viata. Dar cand lumea este scoica ta, de unde incepi? Pentru a face o comparatie intre o vacanta de cursa scurta si una de cursa lunga, am ales Italia si Thailanda.

Luna de miere in Italia.  Luna de miere intr-un oras european calduros este o ideea ideala pentru cei din Anglia sau tarile nordice, in special daca doriti sa evitati zborurile lungi si diferenta obositoare de fus orar.  Italia este o destinatie romantica destul de populara pentru proaspetii miri, detinand numeroase hoteluri de lux intr-o varietate de locuri.

Coasta Amalfi este prima alegere datorita coastelor sale spectaculoase, stancilor abrupte, cascadelor de case viu colorate, plantatiilor de lamaie si maslini pe terasele versantilor; toate acestea par ca se scurg intr-o mare de un albastru electric.

In orasul Positano, puteti alege hotelul de lux Caruso, situat la 365m desupra nivelului marii, cu vedere spectaculoasa la Peninsula Sorrento. Alte ascunzisuri romantice in Italia includ Villa Spalletti Trivelli din Roma, JK Place in Florenta sau Villa La Massa in Toscana. Nu trebuie sa uitam de Venetia, orasul iubiri pe apa, unde aerul e plin de romantism.

Luna de miere in Thailanda. Daca doriti sa va aventurati putin mai departe pentru luna de miere, puteti opta pentru Extremul Orient. Cel mai cunoscut si frecventat loc retras din Thailanda este Six Senses Yao Noi.

Situat pe o peninsula in Phang Nga Bay, Six Senses Yao Noi detine 56 de vile, fiecare cu propriile piscine private cu magini infinite si bai in aer liber pentru un lux romantic. Operatorii de turism ofera de regula 2 nopti gratuite la fiecare 5 nopti pentru toate rezervarile de la Six Senses Yao Noi.

Insa daca nu va tenteaza lenevitul pe o plaja din Thailanda, puteti sa calariti elefanti la Anantara Golden Triangle in Chiang Rai, urmat de un sejur in Peninsula Bangkok, pentru cumparaturi.

Fie ca este vorba de Italia sau Thailanda, nici o companie nu e in putinta sa organizeze luna de miere perfecta pentru dvs din prima pana in ultima zi. De aceea este foarte important sa stiti ce doriti, ce buget alocati acestei escapade si sa comunicati aceste lucruri operatorului dvs.Articole inrudite

Una din capitalele europeene de care veti ramane placut impresionati este Viena. Pe departe cel mai mare oras din Austria, ofera vizitatorului pretentios, tot ceea ce cauta: bogatia arhitecturii, patrimoniu artistic si muzical, vinarii...

Egiptul va mai ofera in afara experientelor senzoriale, o istorie nemaipomenita, fiind practic un muzeu in aer liber, o cultura interesanta, dar si oameni si locuri prietenoase si placute.

Linkuri sponsorizate


Centru de date Ch-center
Servere dedicate, VPS-uri, gazduire web, colocare, administrare cPanel
Teri - timpul familiei
Magazin online de articole pentru bebe si copii si mobilier preponderent din lemn
Sisteme de inchideri
Expertii inchiderilor in constructii, instalarea si mentenanta sistemelor de inchideri in constructii

Stiri si noutati, oferte si anunturi